Madde Bağımlılığı Semineri

ÇOMÜ Gençlik Danışma Birimi Psikoloğu Serdar Topal İngiliz Dili Edebiyatı öğrencilerine "Madde Bağımlılığı ve Yarattığı Olumsuz Etkiler" konulu bir seminer verdi.

ÇOMÜ Gençlik Danışma Birimi Psikoloğu Serdar Topal İngiliz Dili Edebiyatı öğrencilerine Madde Bağımlılığı ve yarattığı olumsuz etkiler konulu bir seminer verdi.

FEF İngiliz Dili Edebiyatı seminer salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşen seminerde, bağımlılık nedir, bağımlılığın gelişimi ve vücuda etkileri konuşuldu.
Psikolog Serdar Topal öğrencilere her türlü bağımlılık ile ilgili bilgiler verirken alınabilecek tedbirlerden de bahsetti. Öğrencilerin sorularıyla renklenen seminerde gerçek tecrübelerden örnekler de verildi.
Seminer sonunda İngiliz Dili Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Kantar günün anısına Psikolog Serdar Topal’a hediye takdim etti.