Seminer dersinin konuğu Hitabet Uzmanı Gökhan BAYRAM'dı

İngiliz Dili Edebiyatı ikinci sınıf öğrencileri Seminer dersinde bir hitabet ustasıyla buluştu..
ÇOMÜ Öğretim Görevlisi Gökhan Bayram, bölümümüz seçmeli derslerinden olan Seminer dersinde Öğretim Görevlisi Öznur Doğangün ve bölüm öğrencilerinin konuğu oldu..
Hitabet üzerine bir sunum yapan Bayram, hafıza geliştirme metodları ve güçlü hitabetin püf noktalarını öğrenciler ile paylaşırken hatiplikleri ile tarihe imza atan ünlü filozof, siyasetçi ve yazarlardan örnek uygulamalar ve teknikler gösterdi..
Öğrencilerin soruları ile zenginleşen seminer Zoom üzerinden yaklaşık 3 saat sürdü.