Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi - Batı Dilleri ve Edb. Bölümü - İngiliz Dili ve Edebiyatı

2021-2022 Güz Dönemi Ders Programı (28 Ekim güncellemesi)

ektedir

Not 1: 3007 Post-Colonial Literature dersi tek şube olarak işlenecektir, ders ikiye bölünmeyecektir. Bu nedenle, ders seçim ekranında A1 ya da B şubesi olarak gözüken, silinemediği için kontenjanı 1'e düşürülen dersi üzerinizden silip, kontenjan kısıtlaması olmayan dersi seçmeniz gerekmektedir.

Not 2: Dersler şubelere (yüzyüze derslerin bazıları A ve B şubesi olarak ikiye bölünmüştür) ayrıldığı için, dersleri seçerken şube kontenjanlarına göre seçim yapmanız gerekmektedir. Her öğrencinin yalnızca tek bir şubeyi seçmesi gerekecektir. Örneğin 4. sınıftaki bir öğrencinin yüzyüze olan bir dersi A şubesinden, diğer dersi B şubesinden seçmesine izin verilmeyecektir. Ders programı şubelerin dersleri çakışmayacak şekilde planlanmıştır, farklı şube seçimlerinde çakışmalar meydana gelebilir ya da ders kontenjanları eşitsiz şekilde dağılabilir. 

2. Sınıflar'da İtalyanca alıyor olanlar A şubesini, Fransızca alıyor olanlar ise B şubesini seçmek zorundadır. Almanca alanlar, kontenjan durumuna göre A ya da B şubesini seçebilirler.

3. Sınıflar'da Cultural Translation dersini seçecek olanlar B şubesini, Italian Grammar dersini seçecek olanlar ise A şubesini seçmek zorundadır. Diğer öğrenciler, kontenjan durumuna göre şubelerini seçebilirler.

4. Sınıflar'da İtalyanca alıyor olanlar A şubesini, Fransızca alıyor olanlar ise B şubesini seçmek zorundadır. Almanca alanlar, kontenjan durumuna göre A ya da B şubesini seçebilirler.

1. Sınıflar'da şubeli bir ders yoktur. 

Not 3: Beden Eğitimi dersi yüzyüze, Cuma günü, saat 14:40-16:20 arasında ve Hasan Mevsuf Spor Salonu'nda yapılacaktır.

Not 4: Resim I dersinin Teams kodu: 0wsizfz

Not 5: Müzik dersinin gün ve saati programa eklenmiştir

Ekler

BDE İngiliz Dili ve Edebiyatı 2017-2018 Güz Dönemi Ders Programı (renksiz) (28 Ekim).pdf