Harç yatırma, kayıt yenileme ve danışman onayları

Harç yatırma, kayıt yenileme ve danışman onayları için son tarih

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Tüm Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarının (Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Turizm Fakültesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hariç) Kayıt Yenileme İşlemlerinde öğrencilerin harç yatırma süresinin 12 Ekim 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar, ders seçme işlemleri ve danışman onaylarının da 12 Ekim 2022 saat 24.00 'a kadar uzatılması Rektörlük tarafından karar altına alınmıştır.

12 Ekim 2022 tarihinde mazeret kayıtları dahil harç yatırma kayıt yenileme ve danışman onayları sona erecek olup, süre uzatılmayacaktır