Hem ARASINAVA hem de MAZERET SINAVINA katılan öğrencilere ilişkin bilgilendirme

Hem arasınava hem de mazeret sınavına katılan öğrencilere ilişkin bilgilendirme

Hem arasınava hem de mazeret sınavına katılan öğrencilere ilişkin Dekanlığımızdan gelen bilgilendirmenin içeriği özetle şöyledir:

1. Ara sınavlara mazeretleri nedeniyle katılmayan/katılamayan öğrencilerden bazıları, ara sınava katıldığı halde, sınav sonrasında, sınavın olduğu gün sağlık raporu alarak, ara sınavına katıldığı aynı dersin mazeret sınavına da katılmaktadır. Bu şekilde kendisine hak etmediği bir avantaj sağlamaktadır.

2. Mazeret sınavı isteğinde bulunan öğrencilerin, mazeretleri kabul edilirken mazeret sınavı talebinde bulunduğu dersin ara sınavına katılıp katılmadığına kontrol edilecektir.

3. Bu durumda olan öğrencilerin mazeret sınav hakları iptal edilecek ve bu davranışta bulunan öğrenciler disiplin soruşturması yapılması için Dekanlığa bildirilecektir.