İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi SWOT Analizi Anketi

ile ilgi bilgiler ve anket bağlantısı aşağıdadır.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi SWOT Analizi

Değerli öğrencilerimiz,

Aşağıda, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin stratejik planını oluşturmak adına öğrencilerin görüşlerine başvuran bir anket bulunmaktadır. Bu anket sadece fakültemizdeki lisans öğrencilerine yöneliktir. Bu anket toplam dört bölüm ve 66 maddeden oluşmaktadır. Anketin tamamlanması yaklaşık 7 dakika sürecektir. Araştırmaya katılımınız gönüllülük esasına dayalıdır. Yanıtlarınız tamamen gizli ve anonim kalacaktır. İstemediğiniz takdirde anketi tamamlamadan çıkış yapabilirsiniz.

Vereceğiniz bilgiler fakültemizin gelişmesi ve kalitesinin arttırılması amacıyla kullanılacağı için çok değerlidir.

Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

RCbkf1UMzBMUElSODM4T08yT01WV1UzVlhITUtFNy4u