Okan Üniversitesi Sinema TV Öğretim Elemanı Görkem Önal Edebiyat ve Film dersine konuk oldu

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün 4. Sınıf seçmeli dersi olan Edebiyat ve Film dersine Görkem Önal konuk oldu.

Okan Üniversitesi Sinema TV Öğretim Elemanı Görkem Önal İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün 4. Sınıf seçmeli dersi olan Edebiyat ve Film dersine konuk oldu.
Dersi veren Öğretim Görevlisi Öznur Doğangün’ün online dersine katılan Görkem Önal Sinema üzerine bir konuşma yaparak edebiyatın sinema üzerindeki etkilerini örneklerle anlattı.

Jane Austen’in ölümsüz eseri Aşk ve Gurur’u sinemacı gözüyle yorumlayan Önal, sunum sonunda öğrencilerin sorularını da cevapladı.