Oryantasyon Toplantısı

düzenlendi.

Bölümümüzde, 19 Ekim 2021, Salı günü, saat 11'de, MS Teams üzerinden çevrimiçi olarak oryantasyon toplantısı düzenlendi.

1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz ağırlıklı olmak üzere, öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği toplantı; öğrecilerimize akademik ve idari kadromuzun tanıtılmasını, bölümümüzdeki işleyişin (değişim programları, yan-dal, ikili anlaşmalarımız, vs.) anlatılmasını, fakültemiz, üniversitemiz, kütüphane, vb konular hakkında bilgilerin paylaşılmasını içerdi. Ayrıca Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN hocamız tarafından Üniversitemizin yürüttüğü sosyal sorumluk faaliyetlerini içeren, etkileyici bir bilgilendirme sunumunun yapıldığı toplantıda, Fakültemiz Öğrenci İşleri'nden Sn. Sebla ÜNAL ERGEN öğrenci işleri biriminin işleyişi ve Kalite Güvence süreci ile ilgili önemli bilgiler sundu ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN da öğrencilerimize şahsen hoşgeldiniz diyerek, Fakültemizle ilgili kıymetli bilgiler paylaştı.