4. Sınıf Öğrencilerimiz Zeynep Impram ve Sıdıka Berfin Ertem’in Sempozyum Başarısı

4. sınıf öğrencilerimizden Zeinep Impram ve Sıdıka Berfin Ertem, Ege Ünivesitesi'nde düzenlenecek olan "Identity" (Kimlik) temalı 12‘inci Öğrenci Sempozyumu'na kabul almışlardır. 21-22 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan sempozyumda, Zeynep Impram "A Postcolonial Approach to Western Thrace Minority: An Analysis of Serdar’s Sabahsız Gece through the Theories of Hybrid Indentity, Linguistic Hybridity, and Intersectionality" başlıklı bildirisi ile, Sıdıka Berfin Ertem ise "The Formation of Identity through Emersonian Individualism and Intuition" başlıklı bildirisi ile sempozyumda yerlerini alacaklar. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.