Dış Paydaş Toplantısı - Çanakkale Koleji

Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Azer Banu KEMALOĞLU ve bölüm öğretim üyeleri, Dr. Öğr. Üyesi Merve ALTIN ve Dr. Öğr. Üyesi Öznur CENGİZ ÇELİKER, Çanakkale Koleji, Ortaokul Eğitimi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aslı AŞKIN ve İngilizce öğretmenleri Eda GİZLİ, Buse GÖÇMEN, Ali DEDE ve aynı zamanda bölümümüz 2016 mezunu Kübra ERDEM ile 21.11.2023 tarihinde saat 13:30’da gerçekleşen verimli bir toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda, Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü ile Çanakkale Koleji arasındaki iş birlikleri konusunda tartışmalar gerçekleşti. Ortak yapılabilecek projeler ve konferanslar, ayrıca eğitim planları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.