Doç. Dr. Azer Banu Kemaloğlu, Marmara Üniversitesi'nde ''Bir Mikro Tarih Çalışması: Çanakkale Savaşlarının İnsani Boyutu'' başlıklı konferansı ile öğretim üyeleri ve öğrencilere hitap etti

Doç. Dr. Azer Banu Kemaloğlu, Marmara Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün davetlisi olarak İstanbul'daydı.

25 Ekim 2022 saat 14.00'de "ELL Departmental Talks Series"in ilk konuşmacısı olarak Marmara Üniversitesi'nde bulunan bölüm başkanımız ve bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Kemaloğlu, ''Bir Mikro Tarih Çalışması: Çanakkale Savaşlarının İnsani Boyutu'' başlıklı konferansı ile Marmara Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nde öğretim üyeleri ve öğrencilere hitap etti.