Öğrencimiz Serhat Kahyaoğlu'nun TÜBİTAK ve BAP Projeleri Başarısı

Öğrencimiz Serhat Kahyaoğlu'nun TÜBİTAK ve BAP Projeleri Kabul Edildi

Bölümümüz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YILDIZ’ın akademik danışmanlığında hazırlanan ve dördüncü sınıf öğrencimiz Serhat KAHYAOĞLU’nun önerdiği “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesinde Bulunan Kamusal Alanlardaki İngilizce Metinlerin ve Çeviri Metinlerin Düzeltilmesi” isimli proje TÜBİTAK tarafından 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Ayrıca, bölümümüz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YILDIZ’ın bu kez yürütücülüğünü yaptığı ve öğrencimiz Serhat KAHYAOĞLU’nun araştırmacı olarak görev aldığı, “Milli Bir Değerin Gayrimilli Bir Bakış Açısıyla Temsili: Çanakkale Muharebeleri” isimli ve SLÖAP-2022-4157 numaralı proje Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi tarafından Lisans Öğrencisi Araştırma Projesi kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YILDIZ hocamızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.